Difuzor za eterična ulja

Eterična ulja su vrlo snažni koncentrati, i ako hlapljivi i primjenjuju se razrijeđeni. Oni su snažni antiseptici i prirodni antibiotici koji vrlo suptilno djeluju na sve razine ljudskoga bića vraćajući mu ravnotežu. Vrlo važno je znati kako ih pravilno koristiti, jer samo tada imamo učinak koji se želi postići.

Difuzori raspršuju hladna etrična ulja u prostor, jer ih ne zagrijavaju i u cijelosti ih raspršuju u vidu sitnih kapljica u prostor. Na taj način osiguravaju prisutnost svih aktivnih komponenti.

Ultrazvučni difuzori rade na jednostavnom principu: ultrazvučnim vibracijama razbijaju vodu i eterična ulja u sitne čestice i raspršuju ih u obliku maglice – mješavine vode i eteričnih ulja. U ultrazvučnim difuzorima može se koristiti voda (obična, destilirana) i hidrolati, što je odličan izbor u terapiji za bebe i djecu. Ultrazvučni difuzori mogu raditi cijeli dan.

Jači intenzitet mirisa eteričnih ulja u prostoru postiže se dodavanjem više puta eteričnih ulja u difuzor. Uvijek započinjemo s manjom količinom kapi, od 5 – 7 kapi te postupno pojačavamo količinu ovisno o potrebi i osobnom osjećaju. Važno je znati, da je za terapeutsko djelovanje bolje difuzor koristiti više puta dnevno ali kroz kraće razdoblje, nego non-stop istu koncentraciju.

Difuzori i njihova primjena stvaraju jedan novi ugođaj u prostoru u kojem boravite, obogaćeni mirisima prirodnih esencija osiguravaju bolju kvalitetu življenja i osjećaja povratka prirodi. Naša tvrtka Aroma Power d.o.o. nudi čista eterična ulja i mješavine za različite potrebe koji će u našem ultrazvučnom difuzoru vaš ambijent učiniti posebnijim Aroma mješavine by Natura Innamorata.

Tehnička specifikacija uređaja

Ulazni napon: 100 v – 24O V AC

Nazivni napon. 24 v DC Snaga 12 W

Ultrazvučna frekvencija: 2.4 MHz

Kapacitet spremnika vode: 500 ml

Materijal PP + ABS

Dodatci: Adapter za izmjeničnu struju, mjera šalica, upute za upotrebu,

daljinski upravljač, baterija za daljinski upravljač

LED svjetlo: 7 boja u 2 različita intenziteta

Baterija za daljinski upravljač: CR2O25

Povezani proizvodi