Aroma Power intro

Opći uvjeti zaštite osobnih podataka temelje se na odredbama Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka EU 2016/679 (General Data Protection Regulation - GDPR) i Zakona o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka (NN 42/2018) te korisnicima ovih web stranica pružaju informacije o načinu prikupljanja, korištenja, zaštite, ispravaka i brisanja njihovih osobnih informacija. Poveznica za uvjete zaštite osobnih podataka dostupna je na naslovnici i svakoj pod-stranici ovih web stranica.

Kolačići na web stranici

Molimo da prije korištenja web stranice pročitate informacije o vrsti kolačića, njihovoj svrsi i mogućnostima brisanja na stranici s informacijama o kolačićima.

Osobni podaci korisnika

U ovim uvjetima zaštite osobnih podataka pojam ‘osobni podatak’ podrazumijeva svaki podatak temeljem kojeg se korisnik može identificirati: ime i prezime, datum rođenja, e-mail adresa, poštanska adresa, telefonski broj, IP adresa i sl. podaci.

Prikupljanje i korištenje osobnih podataka korisnika

Za pristup sadržajima ovih web stranica nije potrebna registracija korisnika niti se korisnik za pristup sadržajima treba prijavljivati na web stranicu. Ove web stranice mogu se stoga koristiti bez otkrivanja identiteta korisnika.

Ova web stranica sadrži web katalog proizvoda koji omogućava slanje upita o pojedinom proizvodu. Prilikom slanja upita korisnik upisuje dva osobna podatka - ime i e-mail adresu. Ovi osobni podaci koriste se isključivo u svrhu pružanja informacija o proizvodu za kojeg je upit poslan i ne dijele se s trećim stranama.

Primljene osobne podatke obrađujemo uz obveznu primjenu odgovarajućih pravnih, tehničkih i organizacijskih mjera sigurnosti kako bismo spriječili svaku neovlaštenu obradu podataka. Pristup osobnim podacima korisnika web stranice ograničen je samo na one zaposlenike kojima su te informacije nužne za pružanje usluga, u ovom slučaju dostavu informacija o proizvodu za kojeg je poslan upit.

Prikupljanje anonimnih podataka korisnika

Prilikom pristupa ovoj web stranici prikupljaju se anonimni podaci korisnika potrebni za sesije posjeta i podatke za kolačiće trećih strana. Ova web stranica ne prodaje niti na bilo koji drugi način prenosi osobne podatke korisnika trećim stranama, niti izravno upotrebljava kolačiće trećih strana.

Informacije o vrsti kolačića, njihovoj svrsi i mogućnostima brisanja možete saznati na stranici s informacijama o kolačićima

Zaštita osobnih informacija

Ova web stranica temelji se na Joomla CMS besplatnom sustavu za upravljanje sadržajima web stranica. U stvaranju ovog sustava sudjeluje puno volontera koji nastoje sustav održati sigurnim te se sustav stalno razvija u formi njegovih novijih i sigurnijih verzija. Nove verzije sustava pružaju veću zaštitu i sigurnost web stranica te stoga redovno nadograđujemo sustav sa svakom novoobjavljenom Joomla CMS verzijom. Web stranica ne prikuplja osobne podatke te stoga nema potrebe za posebnim radnjama za zaštitu osobnih podataka korisnika izuzev mjera već ugrađenih u Joomla CMS sustav.

Izmjene uvjeta zaštite osobnih podataka

Ovi uvjeti zaštite osobnih podataka odnose se samo na podatke prikupljene na ovoj web stranici a ne na osobne podatke prikupljene izvan nje.

Aroma Power d.o.o. zadržava pravo izmjene ovih uvjeta zaštite privatnosti bez prethodne najave.

Izmjene će biti objavljene na samoj web stranici. Preporučamo svim korisnicima da redovno provjeravaju sadržaj ovih web stranica i uvjete zaštite osobnih podataka.

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.