Aroma Power intro

Tvrtka AROMA POWER d.o.o. ima dugogodišnju tradiciju. Njen pristup osigurava kvalitetnu promociju brige o čovjeku i njegove povezanosti s prirodom.

Vlastiti brandovi tvrtke AROMA POWER i njeni partneri ostvaruju čitav niz mogućnosti kroz različite ponude i savjetovanja, stvaranjem novog životnog stila pojedinca i društva.

Ekologija, ekonomija, prirodno okuženje, edukacija, zdravlje, harmonija su osnovna polazišta tvrtke.

Za one koji žele najbolje za sebe i društvo, stručni i profesionalni pristup tvrtke AROMA POWER idealan je izbor.

Iskoračite malim korakom naprijed i ostvarite put novih mogućnosti.


Ljepota i zdravlje

Kultura življenja je zapravo kvalitetan odnos prema samome sebi, svome zdravlju i održavanje dobre kvalitete života na svim razinama - fizičko, psihičko i duhovno. Health, harmonisation, homeostaza (zdravlje, harmonija, homeostaza) su osnovni preduvjeti dobrog osjećaja i zadovoljstva.

Životni stil pojedinca upravo započinje stavom i vjerovanjem iz kojeg proistječe ponašanje koje ga vodi dobrom zdravlju duha i tijela. Kroz inovativnost i kreiranje novih proizvoda nužno je pomaknuti granice od nepoznatog i razvijati svijest za bolju i kvalitetniju budućnost baziranu na iskustvima i znanjima.

Tvrtka Aroma power d.o.o. uspješno upravlja promjenama, prateći svjetske trendove koji počivaju na dva segmenta - životnom stilu i brizi o zdravlju.

"Upamti da živiš u iznimnom trenutku u iznimno vrijeme da uživaš tu veliku sreću tu neprocjenjivu čast da prisustvuješ u stvaranju novog svijeta." (P. Russell, 1989.god.) - rečenica koja nas pokreće.

Aromatične kulture predstavljaju poseban izazov u kreiranju zelenih inovacija te su glavni pokretač ideja u kreiranju proizvoda tvrtke Aroma power d.o.o.

Miris je marketinško oruđe 21. stoljeća, on prvi pokreće naše emocije, prije zvuka ili slike, vraća nas u prošlost, pokreće mnoštvo asocijacija, pobuđuje veselje i nostalgiju. Stvara moć dobrog ugođaja, romantike, glamura, rafiniranosti i senzualnosti.


Podatci o tvrtki:

AROMA POWER d.o.o.

Peroj 306, 52215 Vodnjan, Hrvatska

IBAN: KENT HR7941240031123002548

OIB: 60062049296

Članovi uprave: Ivna Bevanda, mr.cs. Miran Strah

Tvrtka je upisana na Trgovačkom sudu u Pazinu, iznos od 20.000 kuna je uplaćen u cijelosti

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.