Aroma Power intro

Tvrtka AROMA POWER d.o.o. ima dugogodišnju tradiciju. Njen pristup osigurava kvalitetnu promociju brige o čovjeku i njegove povezanosti s prirodom.

Vlastiti brandovi tvrtke AROMA POWER i njeni partneri ostvaruju čitav niz mogućnosti kroz različite ponude i savjetovanja, stvaranjem novog životnog stila pojedinca i društva.

Ekologija, ekonomija, prirodno okuženje, edukacija, zdravlje, harmonija su osnovna polazišta tvrtke.

Za one koji žele najbolje za sebe i društvo, stručni i profesionalni pristup tvrtke AROMA POWER idealan je izbor.

Iskoračite malim korakom naprijed i ostvarite put novih mogućnosti.


Ljepota i zdravlje

Kultura življenja je zapravo kvalitetan odnos prema samome sebi, svome zdravlju i održavanje dobre kvalitete života na svim razinama - fizičko, psihičko i duhovno. Health, harmonisation, homeostaza (zdravlje, harmonija, homeostaza) su osnovni preduvjeti dobrog osjećaja i zadovoljstva.

Životni stil pojedinca upravo započinje stavom i vjerovanjem iz kojeg proistječe ponašanje koje ga vodi dobrom zdravlju duha i tijela. Kroz inovativnost i kreiranje novih proizvoda nužno je pomaknuti granice od nepoznatog i razvijati svijest za bolju i kvalitetniju budućnost baziranu na iskustvima i znanjima.

Tvrtka Aroma power d.o.o. uspješno upravlja promjenama, prateći svjetske trendove koji počivaju na dva segmenta - životnom stilu i brizi o zdravlju.

"Upamti da živiš u iznimnom trenutku u iznimno vrijeme da uživaš tu veliku sreću tu neprocjenjivu čast da prisustvuješ u stvaranju novog svijeta." (P. Russell, 1989.god.) - rečenica koja nas pokreće.

Aromatične kulture predstavljaju poseban izazov u kreiranju zelenih inovacija te su glavni pokretač ideja u kreiranju proizvoda tvrtke Aroma power d.o.o.

Miris je marketinško oruđe 21. stoljeća, on prvi pokreće naše emocije, prije zvuka ili slike, vraća nas u prošlost, pokreće mnoštvo asocijacija, pobuđuje veselje i nostalgiju. Stvara moć dobrog ugođaja, romantike, glamura, rafiniranosti i senzualnosti.


Podatci o tvrtki:

AROMA POWER d.o.o.

Peroj 306, 52215 Vodnjan, Hrvatska

IBAN: KENT HR7941240031123002548

OIB: 60062049296

Članovi uprave: Ivna Bevanda, mr.cs. Miran Strah

Tvrtka je upisana na Trgovačkom sudu u Pazinu, iznos od 20.000 kuna je uplaćen u cijelosti

Podijeli ovaj tekst

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.