Aroma Power intro

Aroma Power - Antiseptična krema za liceAroma Power - Antiseptična krema za lice

Antiseptična krema

Antivirusno, antibakterijsko i antimikotičko djelovanje
Opis

Naša antiseptična krema nastala je tijekom pandemije Covida-19, kao visoko regenerirajuća i zaštitna krema, 2 u 1. Eterična ulja u odličnom omjeru i koncentraciji imaju antivirusno, antibakterijsko i antimikotičko djelovanje. Savršena prirodna podloga kreme daje joj snažan regenerirajući učinak. Naši kupci izuzetno su zadovoljni ovom kremom te za njom postoji elika potražnja. Ono što ovu kremu čini posebnom je mogućnost upotrebe ispod nosa kao zaštita od različitih mikroorganizama, ali i za osjećaj ugode. Krema olakšava disanje ispod maske. Nadogradnja kremi je antiseptični sapun na prirodnoj bazi i antiseptični sprej, pakirani u praktičnoj ambalaži, nosivoj u torbici.

Biram najbolje za sebe - Green Glam by Natura Innamorata.

Pakiranje:

50 ml ili po dogovoru

green glam brand
Natura Innamorata - Green Glam Croatia

Podijeli ovaj tekst

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.